ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η HOME SERVICE με παρουσία σε Θεσσαλονίκη και Λαμία διαθέτει μια πολύχρονη εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρικών οικιακών και επαγγελματικών συσκευών. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μας προσφέρει λύσεις με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Σε συνεργασία με όλες τις εταιρείες παρέχουμε άμεσα γνήσια και πιστοποιημένα ανταλλακτικά σε προνομιακές τιμές.

Η HOME SERVICE είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης για το service των εταιρειών:
WHIRLPOOL, GENERAL ELECTRIC, LIEBHERR, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, LG,SAMSUNG, CANDY, HOOVER, FRANKE, TOYOTOMI, DAIKIN, PANASONIC, HITACHI, HAIER

Αντίστοιχα παρέχουμε εξειδικευμένο service, με μεγάλη τεχνογνωσία των εταιρειών:
BOSCH, SIEMENS, PITSOS, NEFF, MIELE

Παρέχεται
έκπτωση 20%
σε ανέργους και φοιτητές

image-220465-psigio-icon.png

 

 

 

 

ΨΥΓΕΙΑ

Αποκαθιστούμε άμεσα τις βλάβες του ψυγείου ή του καταψύκτη σας. Οι συχνότερες βλάβες που παρουσιάζονται στο ψυγείο σας είναι οι ακόλουθες:

Δεν κάνει ψύξη, Δεν αποδίδει, Πιάνει πάγο, Δεν κάνει καθόλου ψύξη στη συντήρηση ή στην κατάψυξη, Δεν ανάβει η λάμπα, Δεν κάνει απόψυξη, Αλλαγή πλακέτας, Αναβοσβήνουν συνέχεια τα λαμπάκια, Λάστιχο πόρτας αλλαγή,  Αλλαγή ανεμιστήρα, Δε λειτουργεί η κατάψυξη, Δε λειτουργεί η κατάψυξη αλλά λειτουργεί η συντήρηση.

image-220465-psigio-icon.png

 

 

 

 

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ & ΠΙΑΤΩΝ

Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για ανταλλακτικά για το πλυντήριο ρούχων σας ή αν αυτό χρειάζεται επισκευή  είμαστε στη διάθεσή σας. Κανείς δε γνωρίζει καλύτερα το πλυντήριο ρούχων σας από το εξιδεικευμένο προσωπικό της HOME SERVICE με πείρα και τεχνογνωσία λύνει τεχνικά προβλήματα που σχετίζονται με το αν το πλυντήριο δεν τραβάει ή δεν αντλεί νερό ή με το εάν η πόρτα δεν ανοίγει ή αν δε γίνεται εκκίνηση της συσκευής ή δεν πλένει καλά.

image-220465-psigio-icon.png

 

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣΦΟΥΡΝΟΙ - ΑΠΟΡΟΦΗΤΗΡΕΣ

Οι τεχνικοί  της HOME SERVICE είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι και θα επισκευάσουν το φούρνο σας με επαγγελματικό και αξιόπιστο τρόπο. Θα έρθουν απευθείας στο σπίτι σας για να αναλύσουν τυχόν ζημιές και να επιδιορθώσουν όλες τις βλάβες επιτόπου. Αναλαμβάνουμε την αλλαγή αντιστάσεων, εστιών (απλών, κεραμικών, επαγωγικών), διακοπτών, αερόθερμου και ότι άλλο χρειαστείτε.

image-220465-psigio-icon.png

 

 

 

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η περιοδική συντήρηση και ο έλεγχος εξαρτημάτων του κλιματιστικού σας μπορεί να προλάβει τα μικρά προβλήματα πριν αυτά γίνουν μεγάλα και χρειάζεται ακριβή επισκευή ή αντικατάσταση του κλιματιστικού σας.Ο τεχνικός μας θα ελέγξει/συμπληρώσει τα επίπεδα του ψυκτικού υγρού (Freon), θα απολυμάνει τις ψήκτρες κυκλοφορίας του αέρα και θα προχωρήσει σε καθαρισμό των φίλτρων και γενικότερο έλεγχο για την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σας. Οι εργασίες αυτές προστατεύουν από βλάβη το ακριβότερο κομμάτι του κλιματιστικού, το συμπιεστή, το κλιματιστικό αποδίδει καλύτερα και πιο οικονομικά και το κυριότερο προστατεύετε την υγεία σας αναπνέοντας καθαρότερο αέρα.